About Me Entry My Friends MyTwitter MyFacebook Blogskin
bye angah :')
Saturday, 28 July 2012 • 04:19 • 0 comments
Assalamualaikum :')

Okeyy , fes aku nak cakap tahniah kat angah , sebab dapa politeknik kat melaka , tahniah kayy , :')
pasni takde sape nk jog ngn aku , xdew sape nk lepak ngn aku , xdew spe nk bgi smgt at aku law aku ade event , n taon dpn spe nk dok sblah aku law g iir? huh , sllu nye dye ad , tpi , ary las jmpe dye , esok tak dah , angahh , cmne agak nye law kite ad event taon dpn , spe nk bgi smgt kat kite? sllu nye angh yg bgi smgt kat  kite ,  psni xdew spe nk bwk aku g tasik bandar baru dah ;'), selalu ps aku blik dri asrma , angh msti bwk aku g tasik bandar baru then kat sane snap2 pix  , law nak macm tuh  tnggu 3 tahun , sebab angh ade kat sane 3 tahun "je" ,time tuh aku da habis skolah , omg , slme 3 tahun xdew spe nk lepak ngan aku , xdew spe nk bgi smgt time aku ad event and xde partner nk jog law kite xdew membe , huh ,walaupun dye hanye kaka sedare , tapi aku da anggap dye cm kaka aku sndri , sbb aku xdew kaka :') ,

oke la smpai di sini saje . angah jaga diri leklok aw kat sana , law nk blik perak balik , beli kan kite lolypop kay ;) , jangan lupe kite kay , bye2 , sayang angh ;)


Old StoryNew Story
Hello !

Assalamualaikum , Heyy , *lambai tangan* , I'm Ecah ,14 years old ,Pmr candidates 2013 and iloveyou Amir Hairi :). Thanks for view my blog :*




Shout Here !
Talk Here! :)
Memory
Majulah Sukan untuk NEGARA :D
  • kasut sport baru , woahh, tengzz ayah
  • assalamualaikum tenguk picture kat bawah nie , cu...
  • adek angkt baru
  • OLAHRAGA !
  • KEJOHANAN OLAHRAG MSSPK 2012
  • kaka angkt baru :D
  • Assalamualaikum heyy , tengok picture bawah nie ,...
  • penat !
  • smngt wo . HAHA
  • semgt doe ! heheh

  • Big Clap!


    Template :Amoyy_pendek
    Tutorial : Ct Ecah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Life Never Ending Story