About Me Entry My Friends MyTwitter MyFacebook Blogskin
semgt doe ! heheh
Thursday, 22 December 2011 • 20:05 • 0 comments
 heyy , next year ade kjohnan olhrge mssd ! ase bln 3 kowt . aku nk amik event 200m , 400m , 200m hurdle / 100m , 4x1 , 4x4 ! aku hopee sume emas ! amin ! mao naik kan name skolaa ! aku hope next year SMK AIR KUNING dapat bwk blik emas yg bykk ,  , aku akn bkti kan , acre indivdu aku akn bwk blik emas/perakk ! aku hope sume emas ! aminn ! hurmm ,aku xnk yakin sgt .. nnti aku tkot , aku akn kcwe . . tpi aku akn cbe sdye upye tok acre aku dpt emas , xemas , perak pown bolehh . tapi aku hope dpt emas lorhh . AMIN ! aku nak sgt wkil perak n btg pdg , aku akn cbe sdye upye aku ! KALAU RAJIN BERUSHE , PASTI BERJAYA kankankan ?Tpi , time 2000 bape tah . atlet SMK AIR KUNING pernah pecah rekod 36 emas rse nye , sampai skunk xde skola mne leyh pcah kan rkod SMK AIR KUNING ! wow , byk kan ?? hehehe , bangga kot jadi peljar SMK AIR KUNING .  . k laa , smpai d sni jee . aku hope aku boleh bwk medel emas blikk ! skurang2 nye 3 n aku hope   atlet SMK AIR KUNING dapat bawak banyak emas blikk !AMINN !!! cayokk2 , kbaii ! !


Old StoryNew Story
Hello !

Assalamualaikum , Heyy , *lambai tangan* , I'm Ecah ,14 years old ,Pmr candidates 2013 and iloveyou Amir Hairi :). Thanks for view my blog :*




Shout Here !
Talk Here! :)
Memory
Majulah Sukan untuk NEGARA :D
  • wee .
  • sorang kwn knl lam fb
  • hehe . saje kaco kome ..
  • sdeyh wokk :'(
  • kawan :)
  • bestt wokkkk !
  • pinjam ayt angah , sbb , aku bce ayt dye , wt aku ...
  • sje jea kaco kome
  • sian sdre aku
  • lari 4x100m jemputan ( d padang tapah) :)

  • Big Clap!


    Template :Amoyy_pendek
    Tutorial : Ct Ecah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Life Never Ending Story