About Me Entry My Friends MyTwitter MyFacebook Blogskin
Friday, 19 October 2012 • 07:56 • 0 comments
      Assalamualaikumm , sahabat  aku telah meninggal dunia , baca kan al-fatihah tok dia , ermm ,aku tahu arwah ni meninggal dari membe aku , time hari isnin jam 7:20 pagi ,serius aku terkejut bila dengar berita tuh , susah aku nak percaya , aku tanya kat semua orang sape yang kenal arwah lah , semua kata "ye", err , time pagi tuh aku nak balik , aku nak tengok jenazah dia , tapi aku tak ingat nombor ayah , mak , and angah , tapi pagi tuh hujan . Aku dah buntu , tak tahu nak buat ape , soo , aku berputus asa , dan behenti menangis , aku just doa kan arwah tenang di sana , n di tmpt kan orang orang yang beriman :') , yeahh , terlalu awal arwah pergi , ermm , lepas ni siapa nak aku tegur macam dulu? aku ingat lagi kau bagi gula gula mentos time kita lepak ngan angah,izzul , amin , hee , serius sernok lepak ngn kau , dan aku ingat lagi , time kau datang sekolah aku , then kau nampak aku kat pdang , time uh aku tengah train hurdle dengan angah , kau datang kat situ , then kau lepak situ , kau cakap , kau nak train hurdle dengan aku , dan kau cakap kau suruh angah train kau , tapi tak sempat , ermm , kami semua sayang kau , tapi Allah lebih lagi sayang kan kau , pape pun aku sayang kau kawan, hope kau tenang di sana , :)


Old StoryNew Story
Hello !

Assalamualaikum , Heyy , *lambai tangan* , I'm Ecah ,14 years old ,Pmr candidates 2013 and iloveyou Amir Hairi :). Thanks for view my blog :*




Shout Here !
Talk Here! :)
Memory
Majulah Sukan untuk NEGARA :D
  • bye angah :')
  • kasut sport baru , woahh, tengzz ayah
  • assalamualaikum tenguk picture kat bawah nie , cu...
  • adek angkt baru
  • OLAHRAGA !
  • KEJOHANAN OLAHRAG MSSPK 2012
  • kaka angkt baru :D
  • Assalamualaikum heyy , tengok picture bawah nie ,...
  • penat !
  • smngt wo . HAHA

  • Big Clap!


    Template :Amoyy_pendek
    Tutorial : Ct Ecah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Life Never Ending Story